new (1)
ingår
              4-timmars
Intensiv utbildning med certifierade instruktörer i fysiskt självförsvar tillsammans med utbildning i användning av säkerhetsutrustning.
PS.
Våra utbildningar sker alltid i neutrala lokaler med stängda dörrar för att alla ska känna sig bekväma. Således inga kampsports lokaler med killar och annan publik som iakttar, inga kompisar, syskon eller föräldrar som stör koncentrationen.

ingår
WomSafe säkerhetspaket


I paketet ingår alltid:

Ett överfallslarm
och två stycken självförsvars sprayer.
En färglös och en med röd färg.


PS.
Dessa produkter är noga utvalda och professionellt  testade för att ge er de bästa produkterna för ändamålet.
Således är de också

rekommenderade av polis och godkända enligt alla svenska föreskrifter

ingår
WomSafe
unika handbok


Vår unika handbok med tio kapitel innehållandes psykologi, tekniker och övningar som ingår i utbildningen men också avsnitt för underhåll och vidareutveckling av dina kunskaper efter kursen

PS.
Du vet väl att självförsvar är en färskvara! Därför är denna handbok en unik vän som hjälper dig att fortsätta din resa som en tryggare individ.

Vi ser till att du är försäkrad under hela den fysiska utbildningen  
Om du skulle bli utsatt och tvungen att använda din försvars spray i en nödsituation så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.
 
Om du blir utsatt och tvungen att använda ditt överfallslarm i en nödsituation och den mot förmodan blir skadad, så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.
I priset ingår alltid:
  • Womsafes 4h Intensiv utbildning med certifierade instruktörer
  • Womsafes säkerhets paket innehållandes: Ett överfalls larm och två st nödvärnssprayer, en röd och en med neutral färg (rekommenderat av polis och godkända enligt svenska och europeiska lagar)
  • Womsafes unika handbok medTio kapitel innehållandes psykologi, tekniker och övningar som ingår i utbildningen men också avsnitt för underhåll och vidareutveckling av dina kunskaper efter kursen
  • Womsafes försäkringspaket:
    Vi ser till att du som person är försäkrad under hela den fysiska intensivutbildningen.
    Om du skulle bli utsatt och tvungen att använda din försvars spray i en nödsituation så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.
    Om du blir utsatt och tvungen att använda ditt överfallslarm i en nödsituation och den mot förmodan blir skadad så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.
För oss är det viktigt att så många kvinnor som möjligt skall ha råd att göra utbildningen.
Därför har vi pressat priset så gott det går. 
Och det är ingen slump att vi jobbar hårt för att hålla oss under just 1500 kr till trots att värdet är närmare det dubbla..
Anledningen är enkel: Att ni skall känna värdet i att kunna skapa er trygghet, kunskap och självkänsla som kan hjälpa er i en hopplös situation, och kunna väga det mot ett för exempel frisörbesök med slingor, ett par timmar med en PT, ett par nya skor, ett fint restaurant besök, en månads försäkring på bilen och liknande utgifter som görs med jämna mellanrum.

Självklart, så är vi medvetna om att alla kvinnor inte gör de saker som vi har nämnt som ex ovan med jämna mellanrum, utan kanske bara gör det vid enstaka tillfällen, eller aldrig.
Då kan det kännas mycket att betala på en gång för vissa.
Därför så erbjuder vi också delbetalning på hela beloppet som du kan sprida över tid, så som du själv behagar.