new (1)

WOMSAFEs TOTALPAKET INGÅR ALLTID I VÅRA INTENSIVUTBILDNINGAR

I priset ingår alltid:
  • Womsafes 4h Intensiv utbildning med certifierade instruktörer
  • Womsafes säkerhets paket innehållandes: Ett överfalls larm och två st nödvärnssprayer, en röd och en med neutral färg (rekommenderat av polis och godkända enligt svenska och europeiska lagar)
  • Womsafes unika handbok medTio kapitel innehållandes psykologi, tekniker och övningar som ingår i utbildningen men också avsnitt för underhåll och vidareutveckling av dina kunskaper efter kursen
  • Womsafes försäkringspaket:
    Vi ser till att du som person är försäkrad under hela den fysiska intensivutbildningen.
    Om du skulle bli utsatt och tvungen att använda din försvars spray i en nödsituation så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.
    Om du blir utsatt och tvungen att använda ditt överfallslarm i en nödsituation och den mot förmodan blir skadad så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.


Eftersom WomSafes mål är att skapa verklig trygghet med omedelbar verkan efter vår utbildning och lång tid därefter så har vi gjort det enkelt för dig genom att sätta ihop allt, i ett komplett och unikt paket.

Genom att finkamma och sedan hårt testa de produkterna som finns på marknaden idag,
i samarbete med experter på de olika produkterna så kan vi med trygghet leverera bland det bästa som finns på marknaden i dess respektive område till ett oslagbart pris. 

Då det som bekant finns en uppsjö av produkter på marknaden så kan det som lekman vara svårt att välja rätt utrustning och handlar hen dessutom produkter från företag och butiker som inte har säkerhet som sitt huvudområde så har personalen oftast dålig kunskap om säkerhet och de produkter som de saluför.
Tyvärr så har vi noterat med tiden att i de flesta fall så har butikspersonalen ingen kunskap alls om produkten och dess hållbarhet, och tar således häller inget ansvar för produkten vilket är ett stort varningstecken.

I förlängningen så leder ju detta till att det finns många där ute, män som kvinnor som går runt med utrustning som kan vara undermåliga och till och med obrukliga i värsta fall..
Det kallar vi för falsk trygghet och det kan resultera i förödande situationer för dig som individ.

Överfallslarmet och nödvärnsprayerna (även kallat självförsvarsspray) som ingår i vår utbildning är som tidigare sagt testade av oss, rekommenderat av polis och godkända enligt alla svenska och europeiska lagar för personligt skydd.


Men vi nöjer oss inte med det.. Därför ger vi dig även en produktförsäkring gratis.

Vi vill att ni ska förstå att vi finns där för er även långt efter utbildningen, så därför försäkrar vi även produkterna för dig gratis.

Det betyder att vi skickar ett nytt överfalls larm eller nödvärnsspray omgående till dig om du blir tvungen att använda produkten och produkten sedan skulle visa sig vara obruklig.


Nödvärnsprayen bör alltid betraktas som en engångsprodukt.
Anledningen till det är, som vi även lär ut under utbildningen att: Trycket i behållaren är skapat på ett sådant sätt att så mycket som möjligt skall komma ut på kortast tid när du utlöser den i en nödsituation.
Därför rekommenderar vi alltid att du har en oanvänd nödvärnspray till hands i din vardag.
Om du hamnar i en nödsituation och använder din nödvärnsspray så bör du alltså införskaffa en ny omgående.


Inga problem! Skicka oss bara en kopia på polisanmälan så har du en splitter ny i brevlådan dagen efter.

OBS! Du skall och bör alltid anmäla ett brott, även när du klarar dig ur en hotfull situation.

Överfalls larmet är inte en engångsprodukt, utan kan användas om och om igen så länge du kontrollerar att batterierna är aktiva. Men det kan ju vara så att den går i sönder vid ett kraftigt handgemäng.
Inga problem! Vi löser det på samma sätt som ovan:-)

 
Vår starka förhoppning är ju självklart att du aldrig skall behöva använda vår säkerhets utrustning i verkligheten, eftersom vår utbildning bygger till stora delar på att lära dig planera, se och undvika faran i god tid genom vår A.S.R del i utbildningen. 
ingår
WomSafe självförsvars- utbildning för kvinnor
                4-timmars
Intensiv utbildning med certifierade instruktörer i fysiskt självförsvar tillsammans med utbildning i användning av säkerhetsutrustning.

PS.
Våra utbildningar sker alltid i neutrala lokaler med stängda dörrar för att alla ska känna sig bekväma. Således inga kampsports lokaler med killar och annan publik som iakttar, inga kompisar, syskon eller föräldrar som stör koncentrationen.

ingår
WomSafe säkerhetspaket


I paketet ingår alltid:

Ett överfallslarm
och två stycken självförsvars sprayer.
En färglös och en med röd färg.


PS.
Dessa produkter är noga utvalda och professionellt  testade för att ge er de bästa produkterna för ändamålet.
Således är de också

rekommenderade av polis och godkända enligt alla svenska föreskrifter

ingår
WomSafe unika handbok


Vår unika handbok med tio kapitel innehållandes psykologi, tekniker och övningar som ingår i utbildningen men också avsnitt för underhåll och vidareutveckling av dina kunskaper efter kursen

PS.
Du vet väl att självförsvar är en färskvara! Därför är denna handbok en unik vän som hjälper dig att fortsätta din resa som en tryggare individ.

Vi ser till att du är försäkrad under hela den fysiska utbildningen  

 

Om du skulle bli utsatt och tvungen att använda din försvars spray i en nödsituation så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.
 
Om du blir utsatt och tvungen att använda ditt överfallslarm i en nödsituation och den mot förmodan blir skadad så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.