new (1)

womsafe försäkringar täcker dig och din utrustning!

Ja, du läste rätt.. Vi försäkrar även din utrustning i framtiden utan extra kosnad:-)

Vi vill att ni ska förstå att vi finns där för er även långt efter utbildningen, så därför försäkrar vi även produkterna för dig gratis.

Womsafes försäkringspaket ser till att du som person är försäkrad under hela den fysiska intensivutbildningen.

Om du skulle bli utsatt och tvungen att använda din försvars spray i en nödsituation så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.

Om du blir utsatt och tvungen att använda ditt överfallslarm i en nödsituation och den mot förmodan blir skadad och inte längre fungerar så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.


Överfallslarmet och nödvärnsprayerna (även kallat självförsvarsspray) som ingår i vår utbildning är som tidigare sagt testade av oss, rekommenderat av polis och godkända enligt alla svenska och europeiska lagar för personligt skydd.

Men vi nöjer oss inte med det.. Därför ger vi dig även en produktförsäkring gratis.

Det betyder att vi skickar ett nytt överfalls larm eller nödvärnsspray omgående till dig gratis om du blir tvungen att använda produkten i en nödsituation och produkten sedan skulle visa sig vara obruklig.

Skicka oss bara en kopia på polisanmälan så har du en splitter ny i brevlådan dagen efter, utan kosnad.

 

Vi ser till att du är försäkrad under hela den fysiska utbildningen  
Om du skulle bli utsatt och tvungen att använda din försvars spray i en nödsituation så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.
 
Om du blir utsatt och tvungen att använda ditt överfallslarm i en nödsituation och den mot förmodan blir skadad så skickar vi omgående en helt ny till dig, gratis.

OBS!
Du skall och bör alltid anmäla ett brott, även när du har klarat dig ur en hotfull situation.
Det är du som bestämmer när du anser att ett brott har skett mot dig!