womsafe för
IDROTTSFÖRENINGAR

Idrott o hälsa är något som de flesta vet är nyttigt och bra. De positiva effekterna med idrott är så många för ett barns utveckling och just därför
så vill vi att så många barn och ungdomar som möjligt, ska få möjlighet att röra på sig så mycket det bara går.

Vi har otroligt många föräldrar och ledare ute i vårat samhälle som är med och skapar just dessa möjligheter dag som kväll, så väl för hela lag som för ensamsporter.

För barn är vi föräldrar ofta med och tittar, kör och hämtar våra döttrar till deras olika aktiviteter.
Men till vår stora förvåning så kommer det, fortare än vi tror, en tid när tjejerna vill och kanske borde få lov att bli lite mer självständiga. Tjejerna börjar ta sig fram och tillbaka till deras olika aktiviteter själva, åker på träningsläger och turneringar själva och vi föräldrar får kämpa hårt för att hänga med i alla svängar.

Detta är ju en helt naturlig utveckling som det bara gäller att lära sig acceptera som förälder, vare sig vi vill eller inte.

Som tidigare benämnt så brinner Womsafe för att skapa trygghet för alla kvinnor.
Därför skräddarsyr vi olika utbildningspaket i självförsvar, för hela föreningar eller enstaka lag.

Eftersom föreningar och klubbar som regel oftast lever på bidrag och sponsorer så varierar ofta dess ekonomiska kapacitet.
Av den anledningen så tar vi oss friheten att kommunicera med er som förening, för att hitta den bästa lösningen för just er förening.
En tydlig regel som vi jobbar efter är att vi försöker göra samarbetet så rättvist som möjligt, oberoende av föreningens storlek och kapitala styrka.

Kontakta gärna oss genom att fylla i uppgifterna nedan så återkommer vi.

För att göra kommunikationen mer effektiv så ber vi er att skriva hur många tjejer det evt handlar om i samband med föreningens uppgifter i formuläret nedan.


 

 Kontakta gärna vår förening

 
Vänligen fyll i vårt formulär nedan så återkommer ansvarig för specifikt område