V.I.P Privat självförsvars utbildning

När du bokar en privat självförsvarsutbildning i ditt hem eller annan vald plats, så köper du en helt individanpassad utbildning.

Den bygger så klart på Womsafes ryggrad med allt det som vår vanliga utbildning innehåller, men går samtidigt att skräddarsy ner på just din/era personbehov.

Det kan finnas olika anledningar till att boka en privat utbildning i ditt hem som privatperson. Vi lägger ingen vikt på just er anledning till en privat utbildning, men samtidigt vill vi hjälpa er att identifiera några av anledningarna till att välja det: Nedan följer några exempel:


- Ni har en specifik rädsla för dig själv eller din dotter, och önskar således en utbildning som matchar just ert behov.

- Du och din dotter vill helt enkelt bara ha en instruktör för er själva, när det passar just er, hemma hos er själva. Självklart så kan det finnas flera anledningar till detta. Ett exempel kan vara att just du, inte känner dig komfortabel i en grupp med andra kvinnor/människor.

- Ni är några kvinnor som går ihop och önskar en egen utbildning hemma hos någon av er. Kan t.ex. vara tjejgänget eller goda grannar.

- Du är en offentlig person på något sätt, och önskar därför att göra utbildningen privat.
 

Den här tjänsten bokas efter personlig kontakt genom att du ringer:
0763-060577 eller skickar ett mail till oss via formuläret nedan, så återkommer rätt person på önskat sätt.
Vi har fullständig tystnadsplikt och sköter allt konfidentiellt. 


 

  • Om ni önskar att bli uppringd.