womsafe säkerhetspaket och unika handbok

Överfallslarmet och nödvärnssprayerna (även kallat självförsvarsspray) som ingår i vår utbildning är som tidigare sagt testade av oss, rekommenderat av polis och godkända enligt alla svenska och europeiska lagar för personligt skydd.

Nödvärnsprayerna

som ingår i vårt säkerhets paket kommer i två olika varianter, en original som är transparent i färgen, och en som innehåller en färgad nitisk vätska.
Båda två har samma effekt på angriparen.
De är så starka och kraftiga att de förblindar en angripare under flera minuter, så att du har gott om tid att ta dig till en säker plats och tillkalla hjälp.
Den färgade sprayen har även egenskapen att den innehåller en nitisk färg som tar flera dagar att tvätta bort, vilket gör det lättare att identifiera en angripare.
Det tar ett par sekunder för sprayen att börja verka på förövaren, och angriparen kommer då att bli förblindad i 3-5 min,
samtidigt som en kraftigt isande värk i huvudet och ansiktet infinner sig.
På det hela taget är det en mycket obehaglig och chockartad upplevelse för angriparen.
Sprayflaskan är konstruerad med syftet att tömma ut så mycket vätska som möjligt på kortast möjliga tid. Detta höga tryck i flaskan medför att en använd flaska alltid skall anses som förbrukad.

Men du får en ny av oss, helt gratis, om du har blivit tvungen att använda den i en nödsituation!
Skicka bara kopia på polisanmälan eller förklara för oss vad du har råkat ut  för, så har du en ny i brevlådan inom ett par dagar :-)


 

ingår
WomSafe säkerhetspaket


I paketet ingår alltid:

Ett överfallslarm och en 
självförsvars spray
(I Trygg ingår två st)
En färglös och en med röd färg.


PS.
Dessa produkter är noga utvalda och professionellt  testade för att ge er de bästa produkterna för ändamålet.
Således är de också
rekommenderade av polis och godkända enligt alla svenska föreskrifter

Nödvärnssprayen får bara användas i självförsvarssyfte,
i en hotfull situation.
Således bör det alltid följas upp med en polisanmälan efter användning mot en angripare.

Överfallslarmet

som ingår i vårt säkerhets paket är liten till formen men stor i sin funktionalitet , ljudstyrka, slitstyrka och användarvänlighet.
Den är framtagen av experter på personlig säkerhet och används ofta i skyddspaket till personer som lever med en hotbild mot sig.
Den är utrustad med liten kedja att fästa i sin jacka, väska, byxor eller annan önskad plats. I den andra änden sitter larmsprinten, som har ett handledsband runt sig. När denna sprint dras ut med ett litet ryck så ljuder en larmsignal på hela 140 decibel, vilket är den högsta lagliga nivån. Detta väcker garanterat uppmärksamhet i din närhet samtidigt som det chockerar och skrämmer bort en angripare.
140 decibel är en ljudnivå som är svår att föreställa sig, men den skär igenom det mesta, även under en konsert.
När sprinten sätts in igen så upphör larmet att tjuta.
Överfallslarmet är inte en engångs produkt. Den kan användas om och om igen, så länge du kontrollerar att batterierna fungerar. 

Du får en ny av oss, helt gratis, om du har blivit tvungen att använda den i en nödsituation, och den har gått i sönder så den inte längre fungerar!
Skicka bara kopia på polisanmälan eller förklara för oss vad du har råkat ut  för, så har du en ny i brevlådan inom ett par dagar :-)
   

womsafe unika handbok

Womsafes unika handbok som ingår utan extra kostnad i vårt utbildningspaket, är ett bra hjälpmedel för dig efter utbildningen.

Den är framtagen på grund av att vi verkligen vill att du skall fortsätta att öva hemma i din vardag, efter utbildningen.

Vi är väldigt tydliga i vår utbildning med att påpeka att självförsvar är en färskvara, och att du måste underhålla dina kunskaper för att på bästa sätt hålla dig trygg, säker och förberedd.

Men vi vet också av vår erfarenhet, att det kan vara svårt att komma ihåg vad du har lärt dig under utbildningen, när du väl sitter där hemma några månader senare och vill uppdatera dig.

Där kommer boken väl tillhands.
Det är lätt att slå upp det kapitel av utbildningen som du önskar att fräscha upp dina kunskaper i, då den följer alla steg från kurstillfället.

I boken så har vi också skapat teoretiska och praktiska övningar som du kan använda dig av i din vardag varje dag, tills det går lite mer på autopilot.
Och tro oss, du kommer dit fortare än du tror. 

Som med allt annat: ju mer du övar desto snabbare sitter det, och när det väl sitter så går det av sig själv.

 

ingår
WomSafe unika handbok


Vår unika handbok med tio kapitel innehållandes psykologi, tekniker och övningar som ingår i utbildningen men också avsnitt för underhåll och vidareutveckling av dina kunskaper efter kursen

PS.
Du vet väl att självförsvar är en färskvara! Därför är denna handbok en unik vän som hjälper dig att fortsätta din resa som en tryggare individ.