Boka lätt när det passar dig

När du har köpt din utbildning eller presentkort så erhåller du ett välkomst mail med kunduppgifter och länk till bokningssidan.


När du sedan går in på bokningssidan via länken, så kommer du automatisk till alla tillgängliga städer och orter. Väl där så väljer du önskad ort och sedan väljer du bara det datum som passar dig. Du kan som regel boka in dig flera månader innan utbildningsdagen, men också fram tills dagen innan, om det finns plats kvar.

Väl inne på bokningssidan så registrerar du de uppgifter som vi behöver, så som namn, personnr, adress osv. Bekräftelse på din bokning kommer direkt till angiven mail adress för bekräftning. 
  
Nu är det bara att dyka upp på den ort och det datum som du har bokat in dig för! 

Du behöver ha följande information redo när det är dags för registrering/bokning av utbildningsplats vid första tillfället:
*Email adress till betalansvarig
(Står i välkomstmail och på fakturor)
*Kund nr (Står i välkomstmail och på fakturor)
*Egen mailadress (för kommunikation och bekräftelse till bokning/avbokning av utbildningsplats mm).
*Ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer.
*Eventuella specifika saker som instruktören/instruktörerna bör känna till.
Ex-behöver gå tidigare, har svårt för närkontakt, har kraftig diabetes eller liknande.

Processen för att genomföra en bokning i steg:

*Länk till bokningssida: Finns i ditt välkomstmail

1, Använd länken ovan från vilken enhet som helst.
2, Välj stad eller plats, välj datum och tid som passar dig i kalendern för den staden.
3, Fyll i dina uppgifter och godkänn villkoren och bekräfta. En bokningsbekräftelse skickas till din mailkorg som måste godkännas av dig för att slutföra bokningen. Bekräftas inte bokningen så makuleras hela bokningen.
4, När du har bekräftat bokningen så får du en länk att använda om du eventuellt önskar att avboka din utbildningsplats för den aktuella bokningen. Information om avbokning läser du under bokningsprocessen.
 
!!Har du skyddad identitet, hemlig adress eller befinner dig i en utsatt situation, så kontaktar du eller en närstående oss direkt via kundtjänst, telefon eller email, så registrerar vi dig på ett annat sätt. Vi säkerställer så klart via vår process att din personalia förblir anonym under hela processen och utbildningen.