fÖRETAG OCH ORGANISATIONER

Att du som arbetsgivare eller kollega har tagit er hit betyder mycket.
För det första så betyder det att du följer med i samhällets utveckling, och för det andra så är du förmodligen beredd att göra något åt problemet. 
Bra, så tänker en ledare som bryr sig!
Visste du att en tredjedel till varannan kvinna på din arbetsplats känner sig otrygga i sin vardag, och att 10-15 %(beroende av bostadsområde) inte vågar gå ut ensamma på kvällstid!
Det är trista men dessvärre riktiga siffror från Brå! 

Vi har gjort det tryggt, enkelt och prisvärt för dig som arbetsgivare, att ge dina kvinnliga kollegor och anställda en trygghetsutbildning, som de självklart förtjänar.
Eller hur?

Tryggare anställda skapar tryggare arbetsplats! Tryggare arbetsplats skapar bättre arbetsklimat och resultat. win win för alla!
Utbildningen som ni köper till era kvinnor som företagspaket är precis lika komplett som för privatpersoner. Dvs den innehåller hela Womsafes utbildningspaketet. Läs mer
Här finns dessutom en extra fördel, och det är möjligheten att anpassa vissa delar av utbildningen för just er verksamhet.
Har vi utbildningen hos er,  så kan vi till och med lägga delar av övningarna i områden som personalen önskar. 
Ni väljer själva vilket alternativ som passar er som företag/organisation bäst. Oavsett storlek på ert företag så vill vi leverera vår utbildning till er. Har ni väldigt många anställda så kan det bli så att vi evt delar upp tillfällena för utbildning. Detta gäller vid val av alternativ 2 nedan.


Alternativ: 1
Du som arbetsgivare köper x antal av Womsafes presentkort i ett paketpris.
Du delar sedan ut presentkorten till dina anställda så som du själv önskar.
De lyckliga mottagarna kan sedan själva boka in sig för en utbildning, på valfri tid och plats där Womsafe finns. Gäller i hela Sverige. Läs mer om Womsafe Presentkort. 


Alternativ: 2,
Vi kommer till er och håller utbildningen på avtalad tid i era lokaler, för det antal kvinnor som ni har bokat plats för.
Obs: Minst 10 pers.
Detta alternativ innefattar bla att:
  • Ni ordnar en lokal under ert eget tak eller en lokal i er närhet. 
  • Womsafe tar med sig det antal utbildningspaket som är avtalat och delar ut dem på plats till deltagarna.
  • Womsafe håller en minst 4 timmars intensivutbildning enligt våra rutiner.
  • Utbildningarna sker vanligtvis under kontorstid.