Womsafe nöjdkund och MILJÖ garanti!

Womsafes målsättning med intensiv utbildningen är att du eller din nära anhörig som går utbildningen ska känna sig nöjd med både utbildningen och våra produkter, och därmed också tryggare än tidigare. Det är därför helt självklart för oss att vi lämnar en full ”nöjd kund garanti” till er! Du kan läsa mer om garantin vid bokningstillfället, men i det stora hela så fungerar den så här: Känner du dig inte nöjd med utbildningen och våra produkter, så säger du bara till oss i anslutning till utbildningen helt enkelt. Inte svårare än så:-)

Med vår miljö och kvalitets garanti, så vill vi egentligen bara uppmärksamma er, på att
vi använder så miljövänliga produkter som vi kan hitta, och efterlyser så stort miljötänk som möjligt hos våra underleverantörer vid upphandling.
Självklart så är våra produkter för enda målet alltid godkända enligt svensk lag och håller högsta kvalitet. Allt av vårat marknadsförings material är tryckt och behandlat med svanen märkning eller bättre.
Inga av våra produkter är testade på djur eller liknande vid utveckling, och innehåller inget ämne som är skadligt för miljön.