vad tycker våra kunder ?

Vad våra kunder tycker är ju självklart det som är viktigast i slutändan. Därför delar vi med glädje av oss av betygen från några av våra kunder:-)

 Jag och min dotter var väldigt nöjda med självförsvars kursen . Vi gick den då min dotter har haft två tillbud av överfall, där denna kursen hade kunnat hjälpt henne om vi gått den betydligt tidigare.
Tryggheten som vi bär med oss nu är slående stark jämfört med tidigare och det tackar vi Womsafe och dig Aron som höll i utbildningen för.
Vi kan varmt rekommendera den här utbildningen till alla kvinnor 
 ”

 Med vänlig hälsning, AK.A - Kungälv               
                                                                

Det var otroligt lärorikt och inspirerande att gå den här utbildningen tillsammans med min dotter. Vi pratar numera samma språk och förstår varandra bättre när vi diskuterar säkerhet och trygghet i vår vardag.
Tack för en mycket bra och givande utbildning som vi varmt rekommenderar till alla!

 

Vänligen Åsa och Lisa P - 49 och 19 år - Göteborg

“ Genialiskt att utbildningen och övningarna var upplagt på ett sätt som gör det enkelt att fortsätta öva hemma när det passar, tillsammans med kursmaterialet som ingår. Nu känner jag mig mycket tryggare när jag vistas utomhus och kvällspromenaden med hunden känns numera behaglig igen.
Tack snälla!  

Ingmarie 61 år - Hisingen

Att utbildningen var så realistisk, inte bara att vi hade vanliga kläder och skor på oss, men också att övningarna var så realistiska och speglade samhället som det ser ut idag, skapade trovärdighet genom hela kursen. Det märktes att varje steg i utbildningen var noga sammansatt av expertis och förankrat i verkligheten. Att vi också övade i kombination med utrustningen gjorde det fulländat. Med utrustningen i handen och utbildningen i ryggen så kände jag mig verkligen tryggare direkt när jag gick ut från hotellet efter utbildningen.
Den här utbildningen går inte att jämföra med en klassisk kampsportsutbildning i självförsvar, som jag också har testat.
Det är en helt annan nivå och jag kan verkligen rekommendera kursen till alla tjejer/kvinnor som går i tankarna att gå en utbildning i självförsvar!


Carin M. 39 år - Lärare Göteborg

“  Min dotter bokade kursen för mig och henne och det kändes så  bra att få gå kursen tillsammans. Att få lära sig hur man tar sig ur ett antal grepp och träna på dem många gånger ger trygghet. 
Något som också kändes viktigt var att få lära sig om beteende och riskbedömning för att undvika att hamna i en riskfylld situation. Allt detta tillsammans med larm och överfallsspray gör det till en mycket genomtänkt utbildning.
Jag kan verkligen rekommendera kursen för kvinnor i alla åldrar!
 
Anette, 57 år, Göteborg